Hvordan bliver man hundetræner

Drømmer du om at arbejde som hundetræner? Hvis du så gør så funderer du måske på hvordan man læser til hundetræner. Hvis du har en naturlig talent til hunde, så er det ikke nødvendigt at læse til hundetræner. Men det er absoul et stor plus hvis du tager en uddannelse. Så vil du nemlig sandsynligvis blive taget mere seriøst af de fremtidige hundeejere du vil møde som hundetræner. 

Hvor finder der uddannelse som hundetræner?

Uddannelse er selvfølgelig en rigtigt god ting, men husk på at når du vel er uddannet så handler det om at samle en masse erfaringer, så at du kan blive en rigtigt god hundetræner. Solid erfaring skaffer du dig ikke på en måned eller to.

Det en del udbydere på uddannelser i Danmark, her er et par stykker der tilbyder forskellige uddannelser og kurser som hundetræner;

Grunduddannelsen i DKK er en uddannelse, her klæder dig på til at blive instruktør indenfor det område, som du interesserer dig for. Grunduddannelsen skal gennemføres og bestås for at du kan videreuddanne dig på en række af DKKs specialområder.

Hund og Harmoni – De tilbyder flere forskellige kurser inden for hundeadfærd.

Dansk Dyreinstitut tilbyder også kurser indenfor hundetræning på deres hjemmeside står følgende;

Hos DDi har du mulighed for at bygge din uddannelse op i 4 trin og vælge den uddannelser der passer dig bedst:

  • Hundetræner (CPH)
  • Hundetræner og Hundeejer instruktør (CPI)
  • Hundeejer vejleder (CPV)
  • Adfærdsspecialist (CPA)

Hvordan er det at arbejde som hundetræner?

Du kan vælge at arbejde som hundetræner på deltid eller fuldtid. Et arbejde med hunde kræver selvfølgelig at du brænder for at arbejde med dyr (hunde). Miljøet er forskelligt og du arbejder mange gange hvor dine kunder befinder sig, som denne hundetræner, som f.eks. tilbyder hvalpetræning og hundetræning Gentofte. ‘

Hvis du har en hund og vil træne hjemme

Til noget helt andet, hvis du er student og selv har en hund og gerne vil træne med din hund hjemme, så er der penge at spare på hundelegetøjet som kan være godt at have når i er ude og træner. Du sparer på kvalitetsprodukter til hunde, hvis du køber det online. Find  udstyr til hunde i høj kvalitet til fair pris på f.eks. Canem.dk hjemmeside. 

Du kan selvfølgelig også søge på Google…

 

Du kan måske også lide

Udskiftning af sikring - Læs trin guide sprunget sikring
Kundskab

Udskiftning af sikring

Sådan udskiftes en sprunget sikring En almindelig rapport modtaget af vores kontor er tab af strøm til en del af

10 tips til hvordan du bliver rig
I skolen

10 tips til hvordan du bliver rig

Som student er det måske svært at få økonomien at hænge, men efter studiet er forhåbentligt ikke drømmen om rigdom lige så urealistisk.

Girls studying in the classroom
I skolen

Har du brug for hjælp med dit speciale?

Vi har allesammen brug for hjælp, når vi skal lave så stor en opgave. Du kan læs mere her om, hvordan du får noget hjælp til dit speciale.

Female student studying at the laptop in library
Information

Firma info I Dk

Få info om forskellige virksomheder i Danmark