Hvordan finder jeg en billig a-kasse?

find a kasseDer er i dagens Danmark stor usikkerhed på arbejdsområdet. Der er lille til ingen udvikling af nye arbejdspladser, og nogle virksomheder flytter endda produktionen til udlandet.

Ifølge Danmarks statistik er arbejdsløsheden faldet en smule. Fra februar til april 2015 er bruttoledigheden faldet fra 4,9% til 4,8%.

Da antallet af arbejdssøgende der står udenfor arbejdsstyrken, men som ønsker arbejde er steget med 7%, er det samlede antal arbejdsløse reelt højere.

Selv om du føler dig sikker i dit job, er der mange omstændigheder du er uden kontrol over. Din arbejdsgiver kan gå konkurs, din virksomhed kan flytte til udlandet, produktionen kan blive ramt af nedskæringer. Der er mange grunde til at du pludselig kan stå uden job.

Hvis du ikke er medlem af en a-kasse den dag du bliver arbejdsløs, er du meget dårligt stillet. Uden mulighed for dagpenge, bliver du afhængig af kontanthjælp fra kommunen.

Med en a-kasse får du sikkerhed for dig og din familie. Med dagpenge i hånden har du ro og tid til at finde et nyt arbejde uden at skulle gå fra hus og hjem.

Billigakasser.dk er en a-kasse portal, der giver dig oversigt over billige a-kasser. Det er vigtigt at være medlem af en a-kasse, men du kan lige så godt finde en der er billig og som dækker dine behov.

Vi stræber efter at være objektive i vores vurdering af a-kasserne, og give dig en realistisk og informativ guide til priser og service. Vores arbejde er uafhængigt af a-kasserne, selv om vi indirekte modtager penge fra a-kasserne når du melder dig ind.

Vi mener at selv om du ønsker at være forsikret gennem en a-kasse, er der ingen grund til at du skal betale en formue for det.