Vejen tilbage på arbejdsmarkedet

Årsagen til manglende job kan være vidt forskellige – er du i øjeblikket ledig og befinder dig uden for arbejdsmarkedet? Så kan du eksempelvis tage imod en jobrettet uddannelse med henblik på, at opkvalificere dig, så du hurtigt kan komme tilbage i et job. Er du ledig vil det være rart at kunne holde diverse udgifter nede – her er det er en stor fordel, at det er gratis for dig at tage uddannelsen da dit jobcenter dækker udgifterne for dig.  

Jobrettet uddannelse i København

Har du mistet dit job og ikke haft held med at få et nyt? Så kan du gennem en 6 ugers jobrettet uddannelse kvalificere dig til dit kommende arbejde. Måske har du længe drømt om at opbygge din viden inden for et specifikt område – det kan blandt andet være økonomistyring, projektledelse, kommunikation i praksis eller et helt fjerde, som du har gået og tænkt på du gerne vil mere ind om – udvalget af kurser giver dig mulighed for at finde et relevant et, som matcher dine ønsker for dine fremtidige job planer. Er du ledig og bor i København bliver du hjulpet trygt igennem forløbet og ved samtale afklares det om dit valgte kursus passer til dine kommende fremtidsplaner.    

Motivation for det kommende job

Hvis du over en længere periode har været væk fra arbejdsmarkedet, så kan det måske godt være svært at komme frem til hvad, der skal til for at komme tilbage i job. Måske har du været ledig i et lille års tid og usikkerheden for at komme i arbejde inden længe er begyndt at sætte sig – mist ikke modet da du på dit jobcenter kan få bevilliget en 6 ugers jobrettet uddannelse. I København er der samlet en bred vifte af forskellige kurser, hvis du ikke kan finde det rette, kan du, som ledig også ansøge kurser via regionerne, som er tilstødende Region Hovedstaden.   

Styrk kompetencerne eller udforsk nye

Er du over en periode ledig, har du muligheden for at styrke dine nuværende kompetencer yderligere eller udforske nye – gennem en 6 ugers jobrettet uddannelse har du den unikke mulighed for blandt andet at gøre dig endnu dygtigere inden for dit fag eller måske du ønsker nye kompetencer, som kan være yderst relevante inden for dit område – ved at vælge et kursus, som er relevant inden for dit fag kan opkvalificeringen være udslagsgivende for, at du hurtigt kommer videre i job. Investere du din tid i nye kompetencer er det helt sikkert givet godt ud

Portrait of female high school student

Du kan måske også lide

Grey heron hunting stationary in lake
Information

Hochsitz – Jægerens jagtplatform

En hochsitz er en jagtplatform eller jagtstige, som normalt er placeret i et træ eller på en pæl. Det er

Business professionals at work
Guides

Vejen tilbage på arbejdsmarkedet

Årsagen til manglende job kan være vidt forskellige – er du i øjeblikket ledig og befinder dig uden for arbejdsmarkedet?

Bliv ringet op

Indtast dit telefonnummer og bliv ringet op af redaktionen på Skole IT

Skole-it.dk

Nyheder

Studieliv, IT, information & Iværksætteri

Seneste artikel