Sådan finder du den billigste og bedste låsesmed

Fra fejl i låsemekanismen til mistede nøgler og indbrud, professionelle låsesmede leverer en række tjenester og er som oftest dedikerede til at hjælpe kunderne med deres låse- og sikkerhedsbehov. Alt godt, men selvom alt dette så plejer en låsesmed ikke være det billigste. Så er du student, så er det ev vigtigt faktor prisen og hvor billig låsesmeden er. I denne artikel giver vi råd omkring hvordan du finder en billig låsesmed som også kan være den bedste låsesmed. 

Men hvordan skal du vælge den bedste låsesmed i nærheden af din placering? 

Det er altid billige låsesmede hvis du kigger lokalt. Ingen kørsel gør en låsesmed billig. I hvert fald hvis man samlinger med dem der bor langt væk.

Ingen tvivl om der er masser af billige låsesmede og låsesmede at vælge imellem, hvilket gør det vanskeligt hurtigt at vurdere, hvilke der er gode, og som kan være uden licens, levere overpris tjenester eller simpelthen ikke har et godt ry for service og support.

Denne vejledning blev lavet til at skære igennem “støj” online, hjælper dig med at finde og vælge den bedste låsesmed og billigste låsesmed i nærheden af din placering med tillid til, at du har truffet den rigtige beslutning.

 1. Forstå den type tjenester, du har brug for og pris du vil betale for låsesmed
  Låsesmede tilbyder ikke altid “fuld service”, hvilket betyder, at de måske  ikke tilbyde den særlige service, du har brug for. Mens dette trin kan synes indlysende, det er den nemmeste første “filter” du kan bruge til at indsnævre dine valg, når du vælger den bedste låsesmed i nærheden af dig.

Låsesmed omfatter:

 • Installation af erhvervs- eller boliglåse
 • Mekaniske eller elektroniske/smarte låsetjenester
 • Lås reparation
 • Udskiftning af nøgler 
 • Ekstra låsemontering
 • Nødspærring af bil eller hjem

Når du har indsnævret listen over låsesmede, der leverer den service, du har brug for, kan du yderligere undersøge vores udbydere ved hjælp af de næste trin.

Er den billige låsesmed lokal / tilbyder de låseservice dit område?

En anden enkel, men hurtig måde at indsnævre dine muligheder, er at kontrollere, hvilke områder de service, og hvor lokale de er til, hvor du bor. Lokale virksomheder tættere på, hvor du har brug for hjælp, eller som har mobile enheder i området, betyder ofte, at de kan være på stedet hurtigere og hjælpe dig med at komme tilbage til dine daglige planer hurtigere, end hvis de skulle komme fra miles væk. Lokalt ejede og drevne virksomheder også generelt bekymrer sig mere om deres omdømme i samfundet og ofte yde bedre service.

Resumé af, hvorfor dette er vigtigt:

 • Lokalt omdømme at opretholde kan betyde bedre service
 • Hurtig reaktion i nødopkald – kort ankomst for låsesmeden
 • Muligvis billigere på grund af mindre tid til kørsel og benzin

Er låsesmeden dækket under nogen forsikring eller medlemskaber, du også er en del af?

Alle kan lide at spare penge. Hvis du har brug for aflåsning som følge af skader som følge af et indbrud (f.eks.), kan din forsikring dække disse udgifter. Ring til din udbyder og se om de har en liste over foretrukne leverandører, eller hvis du er åben for at vælge en selv. På samme måde kan nogle medlemskaber såsom AAA give rabatter til visse udbydere i dit område.

Resumé af, hvorfor dette er vigtigt når du skal ansatte en billig låsesmed:

 • Forsikring kan dække udgifter til tjenesteydelser
 • Du kan kvalificere dig til diskonterede tjenester

Anmeldelser og vurderinger af låsesmeden

Anmeldelser og vurderinger af låsesmeden kan give den virkelige verden indsigt i de typer af erfaringer, andre har haft med låsesmedens service. Kig efter anmeldelser relateret til din særlige situation eller tjeneste, som du har brug for. Hold et opmærksomt øje ud for revisionen datoer: er de seneste eller gamle? Vær også opmærksom på tilstrømningen af anmeldelser og vurderinger. Får de en lind strøm af positive vurderinger fra glade kunder eller kun en gang imellem. Selvom det ikke altid er et rødt flag, kan disse tegn indikere et problem.

Steder at kigge efter anmeldelser:

 • Google
 • Yelp
 • Låsesmedens egen hjemmeside
 • Sociale medier (f.eks.
 • Bede dit netværk af venner / familie for anbefalinger
 • Forum og blogs

Tips til nogle lokale låsesmed som vi ved tilbyder det hele og er forsikrede

Her er nogle låsesmede som vi kender og som vi ved både er forsikrede, erfarne og tilbyder et breds spektrum af låsesmeds ydelser.

Du kan måske også lide

Udskiftning af sikring - Læs trin guide sprunget sikring
Kundskab

Udskiftning af sikring

Sådan udskiftes en sprunget sikringEn almindelig rapport modtaget af vores kontor er tab af strøm til en del af eller

10 tips til hvordan du bliver rig
I skolen

10 tips til hvordan du bliver rig

Som student er det måske svært at få økonomien at hænge, men efter studiet er forhåbentligt ikke drømmen om rigdom lige så urealistisk.

Girls studying in the classroom
I skolen

Har du brug for hjælp med dit speciale?

Vi har allesammen brug for hjælp, når vi skal lave så stor en opgave. Du kan læs mere her om, hvordan du får noget hjælp til dit speciale.

Female student studying at the laptop in library
Information

Firma info I Dk

Få info om forskellige virksomheder i Danmark