Hvad bør du overveje, når du skal købe nye PC’er til kontoret?

Der er mange ting, som du bør overveje, når du skal købe nye PC’er til dit kontor – men hvor skal du starte dine overvejelser? Det er jo vigtigt at tænke over beslutninger som disse, for at træffe de rette valg.

Læs med nedenfor, hvor vi giver dig et overblik over nogle af de mest vigtige overvejelser, som du kan gøre dig – hvad end du er ny iværksætter, eller har haft firma i mange år og blot leder efter nyt inventar og udstyr.

Er modellen skabt til professionelle?

Først og fremmest er det vigtigt, at du undersøger grundigt, om pågældende computer er skabt til professionelle. Der er nemlig forskel på diverse computere, og det er heller ingen skam at spørge professionelle til råd på dette område.

For eksempel er en computer til professionelle oftest udstyret med en anden slags software, end de computere som mest er til privatforbrug. Det er også tit en mulighed, at man kan købe den computer, som man har fundet – og derefter være i stand til at installere en passende software efterfølgende. Det er dog ikke altid tilfældet, fordi computeren skal have den rette hardware for at være i stand til at kunne køre softwaren, som man har brug for i firmaet.

Du skal også huske at tænke over, hvor stort dit behov for sikkerhedssystemer er. Hvis du arbejder med en masse persondata mv., er det måske en god idé at sikre sig, at computeren er i stand til at køre en større sikkerhedsplatform.

Kort sagt har forskellige virksomheder forskellige behov – præcis som individuelle mennesker har. Det er afgørende for virksomhedens trivsel og vækst, at nye PC’ere har de rette værktøjer. Leder du efter inspiration? Du kan se de forskellige HP computere her. HP har fået en masse ros og anerkendelse for deres mange varianter, når det handler om PC’ere til kontorer.

Pris og garanti

For uden at tjekke, hvordan pågældende computer passer ind i dit firma – både i forbindelse med kapaciteten til den rette software og i forhold til sikkerhedssystemer – bør du også tænke over nogle mere praktiske elementer.

Her er det eksempelvis naturligt, at finde ud af hvordan garantien og reklamationsretten for computeren ser ud. Du investerer jo i flere computere, idet du har et kontor, der skal fyldes op – og alle ansatte skal have en ny computer. Hvis uheldet er ude, er det er altid en god idé at være sikker på, at man har fået en god aftale både i forbindelse med garantien og prisen.

Portrait of female high school student

Du kan måske også lide

Business professionals at work
Guides

Vejen tilbage på arbejdsmarkedet

Årsagen til manglende job kan være vidt forskellige – er du i øjeblikket ledig og befinder dig uden for arbejdsmarkedet?

Udskiftning af sikring - Læs trin guide sprunget sikring
Kundskab

Udskiftning af sikring

Sådan udskiftes en sprunget sikring En almindelig rapport modtaget af vores kontor er tab af strøm til en del af

10 tips til hvordan du bliver rig
I skolen

10 tips til hvordan du bliver rig

Som student er det måske svært at få økonomien at hænge, men efter studiet er forhåbentligt ikke drømmen om rigdom lige så urealistisk.

Bliv ringet op

Indtast dit telefonnummer og bliv ringet op af redaktionen på Skole IT

Skole-it.dk

Nyheder

Studieliv, IT, information & Iværksætteri

Seneste artikel