Vil du give et hus parti? Med disse tips gør du det legendarisk!

Som vært eller vært har du absolut ikke lyst til at fungere som underholdningsteam / rengøringsservice / politimand / lovedealer hele aftenen. Right? Præcis. På denne måde kaster du et dejligt husfest, så dine venner vil fortsætte med at henvise til det som fest perfektion.

Det første tip er simpelt, men vigtigt; temaer er gode samtale forretter. Og da alle har haft et trailertrash tema parti i de sidste seks måneder, vil du komme op med noget originalt. Tænk på ting, som alle virkelig kan lide, som for eksempel boybands, søde dyr eller nøgne kvinder. (Okay, sidstnævnte kan ikke altid være egnet, men du får point).

Et andet indlysende tip, men en der forhindrer en masse frustration: Planlæg din festtid og ændrer ikke datoen !!! Alvorligt, ingen ønsker at omlægge planer for dig flere gange, udfylde datoen eller klikke væk alle disse meddelelser fra din redigerede Facebook-begivenhed. Åh, og bestemt ikke, når det viser sig, at kun dine forældre er vendt op.

Ingen kan lide at være den første på en fest, så sørg for at invitere en udvalgt gruppe venner før. Dit hus virker lidt fyldigere og mere hyggeligt, og du sørger for, at de første gæster ikke ser Instagram-feedet af deres ex ubehageligt (eller noget).

Moms: Ikke hver part skal finde sted om aftenen. Hvem vil ikke drikke i weekenden klokken to om eftermiddagen, bare fordi det er muligt? Præcis.

Leave a Comment